Klubbstigen

Uansett om du er nybegynner eller en konkurransespiller: Klubbstigen er en morsom og rask måte for å møte nye tennisspillere på ditt nivå i din klubb. Meld deg på, og du vil spille din første kamp i løpet av 2 uker. Det er helt gratis.

Meld deg på her

Mer informasjon her

Regler for spill

Du spiller i tiden du har bestilt baneleie og teller poeng. Kampen kan ende uavgjort. Du bytter posisjon om du vinner mot en spiller som er høyere plassert i rankingen. Du rykker 1 plass ned hvis du avlyser en kamp, eller om du hopper over 2 ganger på rad. Du vil bli fjernet fra listen om du avlyser din kamper 2 ganger på rad og ikke svarer på e-post. Du kan når som helst melde deg på igjen.

Runder

Hver 2. uke startes en ny runde. I begynnelsen av runden mottar spillerne en e-post med informasjon om deres neste kamp. Den høyest rangerte spilleren foreslår en dag og et tidspunkt for å spille kampen. Vinneren registrerer resultatet av kampen. Resultatene behandles ved slutten av runden. Du kan hoppe over runder ved å justere dine innstillinger.