Spill på grusbanene

Fra slutten av april til begynnelsen av oktober er det åpent for spill utendørs. Les nedenfor om våre regler for grusbanene. Bruk av utebanene er gratis for alle medlemmer.

Oversikt over organisert bruk av banene:

• Organisert trening:
    1 bane vil være opptatt i forbindelse med organisert trening mandag – torsdag kl 17 – 21.
    På disse tidspunktene vil 2 baner bli brukt til trening:
    Tirsdager kl 17 – 21, onsdager kl 18 – 19, torsdager kl 18 – 19 og torsdager kl 20 – 21
  • Lagkamper:
    Når vi har hjemmekamp vil alle banene være opptatt fra kl 12 – 15 på helgedager og kl 17 – 20 på ukedager. Gå inn på aktivitetskalenderen for å se når vi har hjemmekamp: Kalender

Nøkkel
For å avtale henting av medlemskort og nøkkel, send mail til post@kongsberg-tennisklubb.no

Regler for å spille

• Følgende kan bruke banene:
    • Medlemmer som har betalt medlemskontingent for inneværende år.
    • Gjester fra andre tennisklubber som spiller sammen med medlemmer i Kongsberg Tennisklubb.
    • Kun unntaksvis og i følge med medlemmer: gjester som er i ferd med å bli medlemmer eller vurdererer medlemsskap.
  • På anlegget skal det kun benyttes tennissko.
  • Hvis banen er tørr, skal den vannes før bruk.
  • Banen skal alltid kostes etter spill.
  • Bidra til å holde anlegget ryddig og pent.
  • Kongsberg Tennisklubb har rett til å disponere anlegget ved turneringer, lagkamper, kurs, dugnader, vanning osv.