Team Tennisskolen

Ansvarlig for Team Tennisskolen: Luka Tanjga
E-post: trener@kongsberg-tennisklubb.no

For at terskelen for å være med på turneringer skal være så lav som mulig, forsøker vi å ha så homogene grupper som mulig på våre turneringer. Siden vi ikke har ranking så er dette en utfordring. Vår løsning har vært å komme opp med en demokratisk valgt inndeling av nivå (gjort i samarbeid med Mike Barrell) – hvorav vi har minstekrav på hvert nivå. Dette gjør at barna føler kampene de spiller er ”rettferdige”, de møter spillere på tilnærmet likt nivå og de spiller kamper på samme måte som de gjør på trening. Å ha denne nivåinndelingen har også ført til at trenere i klubbene har et mye klarere mål for treningen.

Her under kan dere lese litt om vad man bør kunne på de ulike nivåerna for att gå vidare til neste nivå.

Pathway