SPILLE TENNIS.

Lyst til å prøve tennis? Klubben har et helårstilbud for tennistrening og instruksjon. Målet er å ha et tilbud for alle kategorier av tennisspillere. 

Vi har treninger for jenter, gutter, nybegynnere og viderekomne i alle årsklasser fra 6 – 19 år. Klubben tilbyr også regulære treninger for voksne. Disse treningene er beregnet for mosjonister som ønsker å lære mer om tennis sammen med andre likesinnede. Kjempegøy, og en god mulighet for å bli kjent med en fremtidig tennispartner. 

E-post: trener@kongsberg-tennisklubb.no

Trening

Nye medlemmer må sende inn medlemskapsskjema
i forkant av påmelding til trening. Les mer her.

Treningsavgiftene for å være med på utetrening
fra uke 17 og fram til uke 38 er:

  • Barn / ungdom 1 time per uke kr 700,-
  • Barn / ungdom 2 timer per uke kr 1.200,-
  • Barn / ungdom 3 timer per uke kr 1.500,-
  • Senior 1 time per uke kr 1.100,-
  • Senior 2 timer per uke kr 1.900,-

Faktura sendes på mail.

Det er ikke trening fra 1. juli – 11. august

Påmelding trening

"*" indicates required fields

Navn*

Klubbstigen

Uansett om du er nybegynner eller en konkurransespiller: Klubbstigen er en morsom og rask måte for å møte nye tennisspillere på ditt nivå i din klubb. Meld deg på, og du vil spille din første kamp i løpet av 2 uker. Det er helt gratis.

Regler for spill

Du spiller i tiden du har bestilt baneleie og teller poeng. Kampen kan ende uavgjort. Du bytter posisjon om du vinner mot en spiller som er høyere plassert i rankingen. Du rykker 1 plass ned hvis du avlyser en kamp, eller om du hopper over 2 ganger på rad. Du vil bli fjernet fra listen om du avlyser din kamper 2 ganger på rad og ikke svarer på e-post. Du kan når som helst melde deg på igjen.

Runder

Hver 2. uke startes en ny runde. I begynnelsen av runden mottar spillerne en e-post med informasjon om deres neste kamp. Den høyest rangerte spilleren foreslår en dag og et tidspunkt for å spille kampen. Vinneren registrerer resultatet av kampen. Resultatene behandles ved slutten av runden. Du kan hoppe over runder ved å justere dine innstillinger.

Aktivitetskalender