MEDLEMSKAP.

Ved betalt grunnkontingent får du full tilgang til utebanene fra slutten av april til midten av oktober.
Vi tilbyr også treninger/instruksjon for både voksne, ungdom og barn, men da påløper det en treningsavgift i tillegg til grunnkontingenten. Ønsker du/dere å bli medlem av Kongsberg Tennisklubb kan dere melde dere inn ved å bruke innmeldingsskjema (anbefalt) eller pr e-post til post@kongsberg-tennisklubb.no.

Medlemskapet går fra april til april. Ved innmelding etter 1.august gjelder 50% rabatt på grunnkontingent for nye medlemmer!
For de som kun er med på innetrening er medlemskontingenten inkludert i treningsavgiften. 

Medlemsfordeler:

• Spill så mye du vil utendørs, se Spill på utebanene
• Invitasjoner til klubbens aktiviteter

Ta kontakt på post@kongsberg-tennisklubb.no hvis din økonomiske situasjon gjør at du ikke har mulighet til å bli medlem.

Grunnkontingent:

Senior (født 2004 og tidligere): kr. 1500

Junior (født mellom 2005-2013): kr. 1000

Barn (født 2014 og senere): kr. 500

Familie (samme husstand): kr. 2950

Student: kr. 1000

Verneplikt: kr. 1000

Sommerstudent (gyldig 15.06 – 15.08): kr. 600

Kun innetrening: kr. 100

Lisens og forsikring:

Hvis man løser lisens hos Norges Tennisforbund følger det med en forsikring som gjelder ved konkurranser og organisert trening. For å delta på turneringer utenfor Kongsberg og lagkamper er man nødt til å ha lisens.

For barn født 2012 eller senere er lisensen gratis, forutsatt at man har betalt medlemskontingent. For juniorer født 2005 – 2011 koster lisensen 360kr og for voksne koster det 540kr. Se mer informasjon om lisens og forsikringsdekn1ng her:  http://www.tennis.no/spiller/lisens/

Kryss av for Lisens/forsikring i skjemaet nedenfor hvis du ønsker å bestille lisens. Det er klubben som bestiller lisensene, men faktura sendes på e-post fra Norges Tennisforbund.

Velkommen som medlem i Kongsberg Tennisklubb!

Innmeldingsskjema: