MEDLEMSKAP.

Ved betalt grunnkontingent får du full tilgang til utebanene fra slutten av april til midten av oktober.
Vi tilbyr også treninger/instruksjon for både voksne, ungdom og barn, men da påløper det en treningsavgift i tillegg til grunnkontingenten. Ønsker du/dere å bli medlem av Kongsberg Tennisklubb kan dere melde dere inn ved å bruke innmeldingsskjema (anbefalt) eller pr e-post til post@kongsberg-tennisklubb.no.

Medlemskapet går fra april til april. Ved innmelding etter 1.august gjelder 50% rabatt på grunnkontingent for nye medlemmer!
For de som kun er med på innetrening er medlemskontingenten inkludert i treningsavgiften.

Medlemsfordeler:

• Spill så mye du vil utendørs, se Spill på utebanene
• Invitasjoner til klubbens aktiviteter

Grunnkontingent:

Senior (født 2003 og tidligere): kr. 1300

Junior (født mellom 2004-2012): kr. 950

Barn (født 2013 og senere): kr. 500

Familie (samme husstand): kr. 2750

Student: kr. 950

Verneplikt: kr. 950

Sommerstudent (gyldig 15.06 – 15.08): kr. 500

Kun innetrening: kr. 0

Lisens og forsikring:

Hvis man løser lisens hos Norges Tennisforbund følger det med en forsikring som gjelder ved konkurranser og organisert trening. For å delta på turneringer utenfor Kongsberg og lagkamper er man nødt til å ha lisens.

For barn født 2011 eller senere er lisensen gratis, forutsatt at man har betalt medlemskontingent. For juniorer født 2004 – 2010 koster lisensen 330kr og for voksne koster det 470kr. Se mer informasjon om lisens og forsikringsdekn1ng her:  http://www.tennis.no/spiller/lisens/

Kryss av for Lisens/forsikring i skjemaet nedenfor hvis du ønsker å bestille lisens. Det er klubben som bestiller lisensene, men faktura sendes på e-post fra Norges Tennisforbund.

Velkommen som medlem i Kongsberg Tennisklubb!

Innmeldingsskjema: