Medlemskap

Ved betalt grunnkontingent får du full tilgang til utebanene fra slutten av april til midten av oktober.
Vi tilbyr også treninger/instruksjon for både voksne, ungdom og barn, men da påløper det en treningsavgift i tillegg til grunnkontingenten.

Ønsker du/dere å bli medlem av Kongsberg Tennisklubb kan dere melde dere inn ved å bruke innmeldingsskjema (anbefalt) eller pr e-post til post@kongsberg-tennisklubb.no.

Medlemskapet går fra april til april. Ved innmelding etter 1.august gjelder 50% rabatt på grunnkontingent for nye medlemmer!

Medlemsfordeler:

Grunnkontingent:

Senior, født 1997 og tidligere:  1.300 kr
Junior, født mellom 1998 og 2006:  950 kr
Barn, født 2007 og senere:  500 kr
Familiemedlemskap (gjelder under samme tak):  2.750 kr
Pensjonist:  950 kr
Student:  950 kr
Verneplikt:  950 kr
Sommerstudent (gjelder 15.06 – 15.08):  500 kr

Lisens/forsikring:

Hvis man løser lisens hos Norges Tennisforbund følger det med en forsikring som gjelder ved konkurranser og organisert trening. For å delta på turneringer utenfor Kongsberg og lagkamper er man nødt til å ha lisens.

For barn født 2005 eller senere er lisensen gratis, forutsatt at man har betalt medlemskontingent. For juniorer født 1998 – 2004 koster lisensen 300kr og for voksne koster det 420kr. Se mer informasjon om lisens og forsikringsdekning her:  http://tennis.no/Lisens-og-forsikring

Kryss av for Lisens/forsikring i skjemaet nedenfor hvis du ønsker å bestille lisens. Det er klubben som bestiller lisensene, men faktura sendes på e-post fra Norges Tennisforbund.

Velkommen som medlem i Kongsberg Tennisklubb!